Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat in urmatoarea problema: pe data de 12 august am nascut, la acea data fiind angajata in invatamant, contractul fiind pe perioada determinata si incetand la data de 31 august; as vrea sa depun actele pentru a intra in crestrea copilului dar am si o Intreprindere Individuala pe numele meu cu activitate in agricultura si trebuie sa depun cerere de incetare a activitatii. Intrebarea este : mai primesc in acest caz subventia pe suprafata si pe motorina? Actele petru aceste subventii sunt depuse inainte de a naste in cazul celei pentru suprafata si in perioada concediului postnatal in cazul cererii pentru motorina. Mentionez ca tot in perioada concediului postnatal am vandut produsele recoltate si trebuie sa primesc banii in cont, in luna noiembrie- se considera venit si imi afecteaza dreptul de a intra in perioada de crestere a copilului??
In speranta ca ma veti lumina cu privire la aceste lucruri, va multumesc !
Pentru un raspuns competent cel mai bine ar fi sa intrebati la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).