avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... depunere acte chemare in judecata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

depunere acte chemare in judecata

Ce consecinte are depunerea unor acte - proba de chemare in judecata care nu exista in dosarul de personal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 24 Octombrie 2014
Poate sunteți mai explicit. Cu referire la proba cu "înscrisuri" (acte), in orice cerere de chemare in judecata, fiecare parte are dreptul să depună înscrisurile de care înţelege să se foloseasca in respectiva cauza.

Sunt inscrisuri care eu le am dar in dosarul de pesronal nu sunt. Situatia se prezinta asa: la un moment dat mi s-a modificat indemnizatia de conducere, lucru care trebuia sa se regaseasca in actele aditionale la cim. Eu am acte aditionale dar nu sunt la dosarul de personal. In statele de plata, statele de functii si in Revisal sunt prezente acele modificari. Angajatorul ameninta ca e caz penal ca eu am acele acte aditionale si la dosarul de personal nu sunt.Chemarea in judecata am facut-o pe motiv ca angajatorul a modificat cim unilateral, retragradandu-ma si implicit modificandu-mi salarul.
Cum a modificat unilateral, daca aveti actele aditionale?
Ultima modificare - schimbarea din functie este unilaterala. Dar pentru aceasta modificare nu este act aditional ci doar o decizie. Celalalte acte aditionale se refera la alte majorari salariale impuse de legislatie.
In anumite situatii, angajatorul poate modifica temporar felul muncii, fără consimţământul salariatului.

Alte discuții în legătură

Contract induvidual de munca adiadi28 adiadi28 Mi sa prelungit contractul de munca fara a se modifica functia si fisa postului. Ulterior am fost anuntat ca am fost retrogradat din functie si am alte ... (vezi toată discuția)
Sanctiune cu schimbarea locului de munca romanul11 romanul11 Buna ziua. Angajatorul poate sa dispuna sanctionarea salariatului cu mutarea la alt loc de munca, imediat dupa ce a fost sanctionat anterior cu schimbarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca dana manea dana manea In ce conditii iti poti schimba locul de munca, felul muncii si functia? (vezi toată discuția)