Intr-un dosar de revizuire a deciziei de recalculare a pensiei, la fond, pensionarul a solicitat, la unul din capetele cererii, valorificarea unor anumite perioade X, lipsa la recalculare. Casa de pensii a invocat exceptia de tardivitate a acestei cereri. Decizia tribunalului este ,, respinge exceptia tardivitătii cu privire la cererea de revizuire a deciziei privind adăugarea perioadelor contributive X''; si ,,respinge cererea de revizuire a deciziei privind adăugarea perioadelor contributive X''.
Solutia pare divergenta si eu nu inteleg nimic. Se poate oare corecta invocand o eroare materiala, si cum se face asta? Sau se face apel? Va multumesc.
Nu va puteti da seama daca este divergenta. Faptul ca a respins atât excepția invocata cat si cererea de chemare in judecata, nu inseamna ca este o eroare materială. Formulati apel si acolo va expuneri toate motivele pentru care considerati aceasta soluție netemeinică si nelegala.
Capat nou de cerere?
sch
Am deschis o actiune contra Casei de Pensii pentru ca nu mi-a luat in considerare o perioada lucrata in gr. II de m-ca. Judecata este in faza de fond, al ... (vezi toată discuția)