avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tribunal, solutie recalculare, contradictorie!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tribunal, solutie recalculare, contradictorie!

Intr-un dosar de revizuire a deciziei de recalculare a pensiei, la fond, pensionarul a solicitat, la unul din capetele cererii, valorificarea unor anumite perioade X, lipsa la recalculare. Casa de pensii a invocat exceptia de tardivitate a acestei cereri. Decizia tribunalului este ,, respinge exceptia tardivitătii cu privire la cererea de revizuire a deciziei privind adăugarea perioadelor contributive X''; si ,,respinge cererea de revizuire a deciziei privind adăugarea perioadelor contributive X''.
Solutia pare divergenta si eu nu inteleg nimic. Se poate oare corecta invocand o eroare materiala, si cum se face asta? Sau se face apel? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 09:28, 23 Octombrie 2014
Nu va puteti da seama daca este divergenta. Faptul ca a respins atât excepția invocata cat si cererea de chemare in judecata, nu inseamna ca este o eroare materială. Formulati apel si acolo va expuneri toate motivele pentru care considerati aceasta soluție netemeinică si nelegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie in anulare Eliana11 Eliana11 Buna seara, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. intr-o speta juridica. In anul 2016 am gasit in cutia de scrisori un PV de amenda ilizibil. Am obtinut ulterior ... (vezi toată discuția)
Capat nou de cerere? sch sch Am deschis o actiune contra Casei de Pensii pentru ca nu mi-a luat in considerare o perioada lucrata in gr. II de m-ca. Judecata este in faza de fond, al ... (vezi toată discuția)