avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CARE SUNT DREPTURILE MELE CA SI INTERVENIENT IN NUME ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CARE SUNT DREPTURILE MELE CA SI INTERVENIENT IN NUME PROPRIU ?

Ca si intervenient in nume propriu , inainte de ase intra la discutarea cauzei pe fond , pot solicita refacerea unei expertize sau amianrae platii unei taxe de timbru de xemplu ? Sunt sotia proprietarului care detine 1/3 din casa si teren si suntem in partaj judiciar . La urmatorul termen s-ar discuta pe fond . Este prea tirtziu sa fac ceva demersuri ?
Cel mai recent răspuns: ContSters334096 , utilizator 09:40, 23 Octombrie 2014
Intervenientul devine parte în proces numai după admiterea în principiu a cererii sale si va prelua procedura în starea în care se află în momentul admiterii intervenției, dar va putea solicita administrarea de probe prin cererea de intervenție sau cel mai târziu până la primul termen de judecată ulterior admiterii cererii de intervenție. Actele de procedură ulterioare vor fi îndeplinite și față de el.
În cazul intervenției principale, după admiterea în principiu, instanța va stabili un termen în care trebuie depusă întâmpinarea.
AM INTELES

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptii invocate de intervenientul in interes propriu panteraadi panteraadi Buna seara,Un proces civil desfasurat intre un reclamant si un parat .Se formuleaza de un al treilea participant in cadrul procesului, o cerere de interventie ... (vezi toată discuția)
Cerere interventie principala tichil tichil Va rog un raspuns la urmatoarea intrebare : am facut cerere de interventie intr-o cauza, am depus acte, s-a transmis cerererea mea si actele tuturor partilor. ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie in nume propriu szabo doinita doina szabo doinita doina la primul termen de judecata al unui proces am trimis cuu circa 30 zile inainte o cerere de interventie in interes propriu in care am cerut si judecarea ... (vezi toată discuția)