avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dator la banca, pot face un alt imprumut ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dator la banca, pot face un alt imprumut ?

buna ziua
daca am facut un imprumut in 2008 si nu s a achitat,pot face inprumut ptr prima casa?
Cel mai recent răspuns: florinirolf , utilizator 09:43, 23 Octombrie 2014
Nu prea cred. Cu siguranță figurati ca rău platnic in evidentele lor.
buna ziua
dar sa pot gira ?
Buna ziua,

nu ati precizat termenul de rambursare a creditului angajat in 2008 si care sunt motivele pentru care nu este achitat.

Daca perioada de rambursare nu s-a incheiat, daca sunteti un bun platnic si nu ati inregistrat intarzieri si daca dovediti sovabilitate sunt sanse sa primiti aprobare.

Succes!
scuze ca nu am specificat
nu am mai putut sa pltesc ptr ca am ramas fara servici,suma era de 2000 euro dar in franci elvetieni.creditul era pe 3 ani.am platit maxim 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de la rau platnici makanaki06 makanaki06 Buna ziua, In 2005 am facut un imprumut la o banca in valoare de 2000 euro pe un termen de 5 ani in anul 2009 am avut intarzieri pe 3 luni din en motive in ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca Dorel dorel Dorel dorel Am facut un inprumut in anul 2007 iar in anul 2008 am facut la aceeasi banca o refinantare.in perioada 2007-2008 am platit toate ratele dar imediat in perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua alex11111 alex11111 buna ziua in urma cu ceva ani am avut 2 carduri de credit la care au fost intarzieri dar intotdeauna s-au efectuat platile ,unul dintre carduri s-a achitat ... (vezi toată discuția)