avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua

buna ziua in urma cu ceva ani am avut 2 carduri de credit la care au fost intarzieri dar intotdeauna s-au efectuat platile ,unul dintre carduri s-a achitat complet in urma cu 4 ani si ultimul anul acesta .In urma intarzierilor apar in bdc ca rau platnic si doresc un imprumut pt prima casa sau un credit pe un an pentru a pastra o relatie buna cu banca dupa care sa fac pt prima casa .Ce este de facut ca sa ies din bdc??
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 22:41, 31 Octombrie 2015
Intarzierile la credite raman inregistrate timp de 5 ani.
Pana atunci, nu aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit mpe mpe Buna ziua, numele meu este Mirel si am inceput acest topic deoarece ma aflu intr-o mare dilema. In urma cu multi ani, am beneficiat de niste carduri de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma!!!... TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am 29 de ani ,sunt casatorita si am doi copii. sotul nu lucreaza iar eu sunt in concediul pentru cresterea copilului...Am luat niste bani ... (vezi toată discuția)
Dator la banca, pot face un alt imprumut ? florinirolf florinirolf buna ziua daca am facut un imprumut in 2008 si nu s a achitat,pot face inprumut ptr prima casa? (vezi toată discuția)