avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Buna ziua,
numele meu este Mirel si am inceput acest topic deoarece ma aflu intr-o mare dilema. In urma cu multi ani, am beneficiat de niste carduri de credit, pe care le-am folosit si nu le-am platit,din cauza unor probleme personale, astfel reusind sa ajung la cel mai inalt grad de intarziere in Biroul de credit (am ramas fara un loc de munca stabil, iar in aceea situatie problemele au fost diverse). In urma cu mai bine de 2 ani am achitat integral aceste carduri.
Problema mea este ca doresc sa cumpar un apartament, cu ajutorul credit-ului "Prima casa" si chiar daca intrunesc absolut toate conditiile acceptari acestui imprumut, toate institutiile bancare se rezuma la raportul de activitate din Biroul de credit, asa incat peste tot am primit numai refuzuri.
Ce pot face, pe cale legala, pentru a scapa de aceasta inscriere in biroul de credit?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mpe , utilizator 10:50, 6 Aprilie 2015
Deoarece informatiile au fost inscrise corect, nu puteti sa faceti nimic, doar sa asteptati sa treaca termenul de pastrare a informatiilor de 4 ani de la ultima informare transmisa de creditor
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua alex11111 alex11111 buna ziua in urma cu ceva ani am avut 2 carduri de credit la care au fost intarzieri dar intotdeauna s-au efectuat platile ,unul dintre carduri s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca apar cu imprumut in biroul de credit fara ca eu sa fi luat acel imprumut Oana0113 Oana0113 Am o problema foarte mare, Am fost de curand la o banca pentru a face o cerere de imprumut. Cand au primit raportul de la biroul de credit surpriza, domna de ... (vezi toată discuția)
Cum iesim din biroul de credit kakv kakv Am avut ca toti ceilalti cate cel putin un credit pe care l-am achitat cu greu, in urma cu doi ani din surse propri fara refinantare si datorita greutatiilor ... (vezi toată discuția)