buna ziua. doresc sa concesionez un teren agricol aflat in proprietatea primariei,as dori daca ma puteti ajuta cum sa formulez cererea catre consiliul local pentru aprobare. care-i legi si caru-i articol ma incadrez,mentionez faptul ca eu nu detin terenuri agricole si nici o alta proprietate nu am,doresc ca acest teren sa-l concesionez pentru mai multi ani, dearece am citeva animale si as dori sa cultiv nutret pentru ele.cum trebuie sa procedez. va multumesc
Puteti sa solicitati primariei de care apartine terenul ,care sunt formularele pe care consiliul local, in speta primaria, le doresc a fi aplicate in cadrul cererii dvs. Cei de la biroul primariei, registrul agricol, va pot indica ce anume conditii trebuie sa indepliniti.
prblema este ca ei au zis sa fac o cerere ,dar nu mi-au zis si conditiile.de aceea ma interesa cum as putea sa formulez in baza care-i legi ma incadrez
Buna ziua. Veti formula o cerere catre consiliul local in a carei raza teritoriala se afla terenul pe care doriti sa-l concesionati.Consiliul local este autoritatea locala competenta in a aproba concesionarea bunurilor aflate in proprietatea publica sau privata a unitatii administrativ teritoriale. Nu exista un model de cerere pentru cazul concret adus in discutie de Dvs. Nu este neaparat sa faceti referire in cerere la vreo dispozitie legala, important fiind ca cererea sa cuprinda urmatoarele date: informatii cu privire la persoana Dvs.(nume, prenume, domiciliu, cnp);sa specificati faptul ca doriti concesionarea terenului pentru cultivarea plantelor de nutret pentru animalele pe care le detineti;sa indicati datele de identificare ale terenului (suprafata, nr. carte funciara, nr. topografic sau/si nr. tarla, nr. parcela, denumirea topica); durata pentru care ati fi dispus sa concesionati terenul. Sa anexati cererii copia actului de identitate si a dovezii privind detinerea in proprietate a animalelor.Potrivit art. 123 alin.(2) din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001, concesionarea se face prin licitatie publica. Asadar, consiliul local, in situatia in care v-a dori concesionarea terenului, v-a organiza o licitatie publica.
Concesionare teren
ndbihor
As dori sa aflu ce conditii trebuie indeplinite si care este procesul prin care as putea concesiona teren de la primarie...
Va multumesc anticipat!
Cu ... (vezi toată discuția)