Bună ziua! În urmă cu două zile, după terminarea programului, patronul meu m-a luat deoparte, mulțumindu-mi, chipurile, pentru serviciile prestate de mine până la acea dată, și mi-a spus că nu mai are nevoie de mine și că-mi va aduce cererea de lichidare ca să o semnez. Bineînțeles că am protestat și am refuzat să-i semnez cererea. El, văzând că mă opun, a evocat fel și fel de lucruri neplăcute pe care eu, vezi, Doamne, le-aș fi săvârșit în decursul celor șase luni de muncă în localul său. Vorbele au continuat cu blabla-urile arhicunoscute ca, de exemplu: "Nu pleci când vrei tu, ci când vreau eu!" Spuneți-mi, vă rog, ce aș putea să fac în acest caz. Vă aduc la cunoștință că am fost la sediul așa-zisului ITM, unde mi s-a zis că "...în cazul de față noi îți sugerăm să-ți cauți alt loc de muncă, pentru că problemele vor continua pentru tine". Cu alte cuvinte, nu au făcut nimic. Mi-au sugerat să-l dau în judecată, lucru pe care, evident, că nu mi-l permit, eu, muncitor, iar el, mare patron. Vă rog frumos să-mi spuneți ce aș putea să fac pentru a-mi păstra locul de muncă. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns:
AndreasBenea , utilizator
19:00, 23 Octombrie 2014