avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de lichidare din partea sefului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de lichidare din partea sefului

Bună ziua! În urmă cu două zile, după terminarea programului, patronul meu m-a luat deoparte, mulțumindu-mi, chipurile, pentru serviciile prestate de mine până la acea dată, și mi-a spus că nu mai are nevoie de mine și că-mi va aduce cererea de lichidare ca să o semnez. Bineînțeles că am protestat și am refuzat să-i semnez cererea. El, văzând că mă opun, a evocat fel și fel de lucruri neplăcute pe care eu, vezi, Doamne, le-aș fi săvârșit în decursul celor șase luni de muncă în localul său. Vorbele au continuat cu blabla-urile arhicunoscute ca, de exemplu: "Nu pleci când vrei tu, ci când vreau eu!" Spuneți-mi, vă rog, ce aș putea să fac în acest caz. Vă aduc la cunoștință că am fost la sediul așa-zisului ITM, unde mi s-a zis că "...în cazul de față noi îți sugerăm să-ți cauți alt loc de muncă, pentru că problemele vor continua pentru tine". Cu alte cuvinte, nu au făcut nimic. Mi-au sugerat să-l dau în judecată, lucru pe care, evident, că nu mi-l permit, eu, muncitor, iar el, mare patron. Vă rog frumos să-mi spuneți ce aș putea să fac pentru a-mi păstra locul de muncă. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreasBenea , utilizator 19:00, 23 Octombrie 2014
Sesizarea o puteti face la ITM. Nu stim daca se sperie sau nu , dar este dreptul dvs de a va adresa unei institutii pubice cu atributii de control in domeniu.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am si eu urmatoarea intrebare daca nu vreau sa imi ... Ioana Gliga Ioana Gliga Buna seara am si eu urmatoarea intrebare daca nu vreau sa imi dau demisia de la locul de munca dar nu sunt de acord sa mai merg din cauza ca nu se respecta ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața, am și eu o problema, sper sa ma puteți ajuta. ... Cristinag20 Cristinag20 Buna dimineața, am și eu o problema, sper sa ma puteți ajuta. Lucrez la o firma de 9 luni cu contract perioada nedeterminata. Zilele trecute am făcut o ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului Alina Tanase Alina Tanase Buna seara, Saptamana trecuta am fost anuntata de catre angajator ca magazinul in care lucrez se va inchide in urmatoarea zi,in consecinta am primit o ... (vezi toată discuția)