avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Buna ziua. Bunica mea este in varsta de 65 de ani, are 4 ani in campul muncii si acum nu are nici un venit. Are barbat si un fiu. Nimeni din familie nu munceste. Poate primi ajutor social? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:00, 23 Octombrie 2014
1. Adresati-va Primariei de care apartine cu domiciliul.

2. Cititi pe:
[ link extern ]
si ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor ajutor social sau orice alta forma de ajutor CiuciudauMarinela CiuciudauMarinela Buna seara, Am urmatorul caz: parintii mei, in varsta de 59 de ani nu au niciun venit (salar,pensie,somaj,ajutoare sociale,etc), iar tatal meu mai are 2 ani ... (vezi toată discuția)
Pensia bunicii mele -Sarra- -Sarra- Buna ziua, Bunica mea Niculae Ioana, a lucrat 9 ani, 4 luni si 9 zile si doreste sa stie daca primeste ajutor din partea statului, deoarece a platit cotizatie ... (vezi toată discuția)
Drepturile ce rezulta din munca in strainatate nicolrta nicolrta Muncesc in Italia de aproape 10ani cu contract de munca continu.Am lucrat tot acest timp badanta ; as vrea sa stiu dupa 10ani de munca si rezidenta fara ... (vezi toată discuția)