avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ADMINISTRATOR CU FIRMA IN FALIMENT?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ADMINISTRATOR CU FIRMA IN FALIMENT?!

BUNA -AM O FIRMA IN FALIMENT SI CU PROBLEME(BILET AVALIZAT,RESTANTE DUPA ANGAJATI). POT SA MAI DESCHID UN PFA SI SA LUCREZ FARA SA PIERD PFA-UL??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare intrep indiv pneuros pneuros Am un bilet la ordin avalizat emis de reprezentantul unui srl , biletul a fost refuzat la plata , respectivul sia facut intreprindere individuala si lucreaza ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin Mariana-Deac Mariana-Deac As avea o intrebare... In anul 2008 am fast imputernicita de o firma la care eram angajata sa senmez un contract de credit care consta in scontarea unui bilet ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin avalizat, firma in faliment adriane1 adriane1 Buna ziua, In 2007 am incheiat un contract de leasing cu RCI LEASING. In 2009 datorita probleme lor financiare am returnat auto, ramanand un rest de plata ... (vezi toată discuția)