avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatricularea unui vehicul cu suma care trebuie sa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatricularea unui vehicul cu suma care trebuie sa mi-o restituie statul din castigarea unui alt proces tot cu taxa auto.

Buna ziua,

Va rog sa imi spune-ti daca este posibila urmatoarea situatie si daca da cum ar trebui sa procedez.
Am inmatriculat o masina in 2012, am platit taxa de poluare in valoare de 3400 lei, ulterior am dat statul in judecata si am castigat procesul. Acum urmeaza sa imi restituie banii esalonat in 5 ani,inca nu am primit nici un ban.
Recent am cumparat alta masina care trebuie inmatriculata si taxa este 3200 lei, intrebarea este : Se poate sa se compenseze? Sa nu mai imi restituie statul banii si sa o inmatriculez pe asta in suma aia?

Astept pareri!

Multumesc!
Teoretic s-ar putea, practic, ar trebui sa mergeți la ANAF si sa negociați aceasta chestiune direct cu ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 2008 si taxa poluare 2010 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna, in 2008 in oct-noi am inmatriculat un vento din 94 platind taxa de poluare de 1000 de lei si RAR-ul aproximativ 300 de lei. La un vento identic, pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu, sau schimbare proprietar, se plateste taxa de mediu/de timbru, daca a fost castigata in instanta? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua, Am niste nelamuriri cu privire la taxele de mediu/timbru/poluare etc. In noiembrie 2012 am inmatriculat o masina adusa din UE, fara taxa de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)