avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Angajare dupa absolvirea facultatii de drept
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Angajare dupa absolvirea facultatii de drept

UNDE SE POATE ANGAJA UN TANAR CARE TERMINA FACULTATEA DE DREPT, DACA NU ARE PILE.? CA NIMENI NU TE ANGAJEAZA FARA PILE, SA FIM SERIOSI. FIRMELE CER EXPERIENTA, DAR DE UNDE MAMA DRACU SA AIBA UN TANAR ABSOLVENT EXPERIENTA, DACA NIMENI NU VREA SA TE ANGAJEZE?
Cel mai recent răspuns: Mihaita123 , utilizator 16:27, 23 Octombrie 2014
In primul rând va rugam sa nu mai scrieți cu majuscule, știm sa citim si cu litere mici (contravine regulamentului de postare) apoi va rugam s-o lăsați mai ușor cu dracu...ati putea fi in pericol...si apoi, daca absolventul vrea cu adevarat sa lucreze poate sa înceapă si de pe alta poziție, nu numai pe cea de jurist...mai târziu pot apărea oportunități !
Unde sa apara, ca pe toate strazile scrie avocat, si nu vine nimeni la ei! N te angajeaza nimeni nici sa maturi strazile daca nu ai pile.

[Editat de moderator - fara consideratii rasiste, va rog. Luati in seama si recomandarea de mai sus: limbaj decent pe forum, multumesc]
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin 4 proiecte selectate pentru fonduri europene nerambursabile Luminitac Luminitac SUNT ASOCIAT CU PARTI EGALE IN 3 SOCIETATI COMERCIALE BENEFICIARE DE FONDURI NERAMBURSABILE FEADR, SOCIETATILE DE MAI SUS AU DEPUS PROIECTE PT. ACCESARE DE ... (vezi toată discuția)
Drept, politie sau psihologie..... care e mai buna???? raduvalentin04 raduvalentin04 BUNA ZIUA. AS AVEA SI EU O INTREBARE. CARE FACULTATE DIN URMATOARELE DE MAI JOS ESTE MAI BUNA SI DUPA CARE VEI AVEA UN SERVICIU STABIL , BINE PLATIT SI ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma casatoresc,eu am casa, el nu; care e procedura corecta ca sa ii ramana casa fiicei mele? flory7777 flory7777 Deci!!!! Eu am casa proprietate,si o fetita,el are un copil si e divortat,noi doi vrem sa ne casatorim,care ar fi cea mai corecta cale de a ne reuni iubirea ... (vezi toată discuția)