avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurat-liber profesionist
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurat-liber profesionist

La un bal al artistilor al unui teatru in iunie 2014 am cantat o piesa pt. care am primit 100 Ron. Eram inca eleva la liceu, iar din 01.10.2014 sunt studenta la buget la o facultate de stat.
Actualizand la CAS starea de student am constatat ca sunt luata in evidenta CAS ca asigurat-liber profesionist declarat de teatrul respectiv.
As dori sa va intreb ce implicatii poate sa aiba ca am fost in evidenta CAS ca asigurat-liber profesionist , cind de fapt eu eram elev.
Eu nu m-am declarat liber profesionist , cum a putut sa declare teatrul despre mine acest statul? Eu trebuia sa platesc ceva impozit sau CAS dupa cele 100 Ron?
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 18:38, 6 Ianuarie 2015
suporta angajatorul ...
este vorba despre cas sau cass?

Daca este vorba despre cass situatia nu este pre roz.
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
robert1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass elev mshboss mshboss Buna tuturor! Un elev care a implinit 18 ani(fiind asigurat fara plata contributiei pana acum),dar care realizeaza venituri din dobanzi,mai este asigurat fara ... (vezi toată discuția)
Acordare card european de sanatate studentilor care invata in strainatate takanuva takanuva In CODUL FISCAL apar, ca si persoane care nu platesc CASS dar sunt asigurate in sistemul public, studentii pana la 26 ani care nu au venituri din munca; ... (vezi toată discuția)
Umilire copii la scoala RLS RLS Buna ziua, la o scoala gimnaziala din Satu Mare din lipsa salilor de clasa doua clase de a V-a se muta in fiecare ora in alta sala de clasa. Azi la ora de la ... (vezi toată discuția)