avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Proces verbal de transfer al unui bun
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Proces verbal de transfer al unui bun

Ajutati-ma cu un Model de
Proces verbal de transfer al unui bun
de la o institutie publica la o alta institutia publica.
Cel mai recent răspuns: cristiannegru , utilizator 10:40, 8 Noiembrie 2014
Intrebarea pare simpla... dar nu e, pentru ca nu se dau toate detaliile ! Cum sunt subordonate ? Bun de ce natura ? etc, etc......
Cele 2 institutii publice nu sunt subordonate una alteia.
Ambele institutii publice sunt subordonate Consiliului Judetean - ordonatorul principal de credite.
Se doreste transferul unui tablou de la institutia noastra
la cealalta institutie publica.
Pe Internet nu am gasit nici un Model tipizat pt.
un Proces verbal de transfer al unui bun
de la o institutie publica la o alta institutia publica.
Nu stiu ce trebuie sa cuprinda acesta.
Va rog mult ajutati-ma cu un Model de PV.
Transferul se face in baza unui ordin de transfer al ordonatorului principal, presedintele CJ
Citit aici:
[ link extern ]

Hotararea 083/26.06.2009 privind transmiterea fara plata a unor bunuri, active fixe si obiecte de inventar de la Consiliul Judetean Prahova - la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si la Consiliile locale ale comunelor Cosminele si Dumbrava
Va multumesc enorm pt. ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)
Cum se reincadreaza si ce salarii - va avea personalul care nu se regaseste in grila de salarizare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa ne ajutati sa clarificam o problema privind modul cum trebuie procedat, adica - cum se reincadreaza si ce salarii - ... (vezi toată discuția)
Transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa imi spuneti: 1 - cum se face transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? 2 - ce acte trebuiesc facute ? 3 - ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)