daca sunt in calitate de reclamant intr-un proces de divort pot cita ca martori pe parintii sotiei? care este cadrul legal pentru acest lucru Va multumesc
in procesul de divort puteti propune ca martor orice persoana, inclusiv rudele de gradul 1. in cazul dvs., daca marturia fostilor socrii va este favorabila ii puteti propune ca martori.
Ca exceptie de la regula ca nu pot fi audiati in calitate de martori rudelele puteti propune ca martori pe parintii sotiei, care nici nu sunt rude cu dvs.
Asta in teorie, dar in practica - strict pt dosarul dvs de divort si prin prisma experientei mele profesionale - nu cred ca este bine sa ii propuneti pe acestia pt ca in definitiv sangele apa nu se face.
Depinde care este teza probatorie pe care doriti sa o dovediti,daca doriti sa dovediti culpa exclusiva a sotiei este greu de crezut ca parintii ei vor declara ceva in defavoarea sotiei dvs,aduceti martori care va pot ajuta,prieteni,rude etc.
Martor
raducuf
Exista riscul ca in cadrul unui proces pentru stabilire program vizitare minor, depozitia martorului, respectiv cumnatul meu (sotul surorii mele, care la ... (vezi toată discuția)
Divort
mayflowerb
Saptamana viitoare am prima infatisare la un proces de divort in calitate de reclamant. Motivul principal este nepotrivire de caracter. Sotul nu este de acord ... (vezi toată discuția)