avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL sau PFA ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL sau PFA ?

Vreau sa imi deschid un website care are ca domeniu de activitate cumpararea unor anumite produse din Romania si vinderea lor in afara tari, intrebarea este am nevoie de societate comerciala sau pot sa functionez si fara?sau cu pfa?Eu practic deci nu fac comert in Romania doar cumpar,vanzarea se face in strainatate.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2014
crysti88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 10:15, 25 Octombrie 2014
Depinde ce cantitati aveti de gind sa cumparati si sa vindeti.
In cazul in care deja vorbiti de activitati comerciale, aveti nevoie de societate.
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
pana la o suta de bucati per transport.Multumesc
daca nu vand in Romania nu inteleg la ce imi trebuie societate comerciala,eu doar in afara vand ce am cumparat din Romania,atata tot.Multumesc de raspuns
Pentru ca trebuie sa platiti impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema incalcita ellutza_me21 ellutza_me21 O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Vanzari produse prin internet terminus1 terminus1 Buna, doresc sa stiu daca e legal sa vand produse pe internet prin intermediul forum-urilor si site-urilor specializate precum okazii.ro ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)