avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie fara autorizatie sau proiect
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie fara autorizatie sau proiect

Daca o persoana a construit si construieste o cladire si gard fara autorizatie de consructie unde trebuie sa fac o sesizare? La primaria comunala nu se poate deoarece persoana care construieste este consilier.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 15:38, 27 Mai 2009
La Primarie, chiar daca e consilier sau la Inspectoratul de Stat in Constructii.
La Inspectoratul de Stat in Constructii.....si inspectorii de aici vor face verificarile in teren. Dar sesizarea trebuie semnata, pentru ca inspectorii nu sunt tinuti sa verifice sesizarile anonime.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre blocuri noi construite acum Diligenta Diligenta Buna ziua. Stau intr-un bloc cu 2 etaje construit in 2010. Acum, alaturi, se construieste un alt bloc similar foarte aproape de al nostru. Ne vor bloca ... (vezi toată discuția)
Problema drum comunal ingradit ilegal toaderf toaderf Buna ziua, In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in orasul Pantelimon, in tarlaua74, cu intentia de a-mi construi o casa. Terenul este situat langa ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de construire vasilema vasilema Va rog mult sa-mi da-ti un sfat cui sa ma adresez daca vecinul meu dupa ce i s-a pus in vedere sa desfiinteze o anexa construita fara autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)