avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical

:)Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza plata unui concediu medical cod 14,avand cancer.Va multumesc.
:(:(
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:12, 26 Octombrie 2014
Se calculeaza ca orice concediu medical. Ce anume v-a determinat sa credeti ca s-ar calcula altfel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare indemnizatie concediu medical prelungit, si de odihna marcellina marcellina Din 30 octombrie 2008, sunt in concediu medical, avand un neo mamar. Deoarece in luna octombrie 2009 mi s-a facut si o conizatie, am intreruput in luna ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind concediul medical BNL BNL Buna ziua! sunt angajata intr-o firma din anul 2010 luna iulie si din data de 14 noiembrie 2011 sunt in concediu medical, nelamurirea mea consta in plata pe ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata manutzu manutzu Buna ziua! As dori sa imi spuneti, va rog din suflet, daca contractul pe munca determinata ( expira in 03/09 al unui angajat poate fi prelungit, in ... (vezi toată discuția)