avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Discutii juridice - iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Discutii juridice - iesire din indiviziune

Va rog sa-mi spuneti daca pot sa fac partajul la catava parcele de pamant in conditiile in care sora mea nu este de acord.Pot sa fac partajul notarial fara acordul ei? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:05, 25 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
La notariat nu puteti face partajul.
Incercati sa va orientati cu sa procedati pentru instanta.
Un prim pas ar fi sa incercati sa contactati un avocat.
Trebuie vazut si cat va costa taxele de timbru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer drept de proprietate teren -se poate face prin mediere? liveomars liveomars Mama are 2 surori,sora A care este vitrega (dintr-o alta casatorie a bunicii) si sora B.Bunicii au murit acum 7 ani,ele vor sa faca actele pe pamant,iar ... (vezi toată discuția)
Unde se face partajul succesoral si iesirea din indiviziune? ellena ellena Daca mostenitorii s-au inteles asupra impartirii mostenirii, pot face toti pasii la notar? De exemplu pot face si dezbaterea mostenirii si partajul succesoral ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune andruta1403 andruta1403 Tatal meu este unul dintre cei 6 mostenitori (dintre care 3 sunt decedati). S-a incercat o iesire din indiviziune (in 2008), dar nu s-a finalizat deoarece ... (vezi toată discuția)