avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... noile alocatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

noile alocatii

Sunt o mama singura si am in grija doi copii minori care mi-au fost incredintati in urma divortului si o pensie alimentara de 230 lei. Cum fac sa beneficiez de noile alocatii intrate in vigoare de la 1 noiembrie ?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara+bunuri+incredintare minor driver_host driver_host Buna ziua, Am locuit timp de cca 10 impreuna cu o persoana in concubinaj in apartamentul acesteia,apartament detinut impreuna cu mama acesteia,de asemenea in ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere copii Piterpop Piterpop Pensie întreținere minoriVa salut respectuos! Tata a doi copii minori, in urma divorțului, domiciliul copiilor stabilit la tata, in hotărârea de divorț, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara? 2 vasilache-florinache vasilache-florinache Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)