Ce garantie am altfel, sa-mi amanetez casa pentru un avocat ?
Daca se da cu paratul ca expertii si ma trezesc pasat la urmatorul ?
Sau, instanta, serveste numai paratul, ca are pile / relatii ?
Cu siguranta as consulta un avocat daca as avea banii azi, fiindca am primul termen peste 2 zile si nu stiu daca sa repet ca un nebun motivele de recurs !?
Parca legile au fost ticluite sa incurce mai mult oamenii in loc sa-i descurce, ori cei
care ar trebui sa le aplice nu le aplica decat cu taraita sa mai stoarca niste bani !
Nu stiu, trebuie platita o taxa de timbru, ca nu mi-a fost ceruta prin citatie ?
Cat ar costa sa fac un astfel de contract de consultanta ?
Caut urgent un avocat autorizat de preferat din Barlad pentru la Galati. Multumesc !
Nu spuneti care este natura litigiului in care sunteti implicat.Nu si-a amanetat nimeni casa pt a angaja un av ,in provincie gasiti destui av care sa va poata oferi o consultatie pt un pret modic.trebuie doar sa intrebati.Daca nu aveti bani pt plata onorariului macar solicitati sa vi se redacteze motivele de recurs sau concluzii scrise.
Puteti cauta direct pe site-ul Baroului din judetul care va intereseaza si copntactati un avocat sau mai multi pentru a fi ajutat.
Daca nu va permiteti un avocat, la termenul de judecata stabilit de instanta, solicitati ajutor public judiciar pentru a beneficia de ajutorul unui avocat, fara nici un fel de costuri.
Legat de casa dvs., e bine sa o pastrati , nici un avocat nu vrea casa ....cinme v-a sugerat bazaconia asta?:stunned:
Nu e mai putin important ce fel de litigiu aveti, care sunt dispozitiile legale care vi se aplica, mai pe scurt, din punct de vedere legal, ce sanse aveti sa castigati acel proces??
Daca dreptatea este de partea dvs. atat in fapt cat si in drept, cu siguranta veti avea succes in acel recurs. Tineti-ne la curent cu demersurile dvs.
Amanare proces
marius675
Buna ziua,
Pentru un proces in alta localitate(la care sunt parat), pentru care am avocat aparator, dar prefer sa fiu si eu de fata cand se judeca, cum pot ... (vezi toată discuția)
Permis retinut
pierdut
Buna ziua, am fost oprit in trafic pt un control de rutina si am fost scos cu o alcolemie in sange de 0,9( in aerul expirat am avut 0,45, o afurisita de bere ... (vezi toată discuția)