Buna ziua, am fost oprit in trafic pt un control de rutina si am fost scos cu o alcolemie in sange de 0,9( in aerul expirat am avut 0,45, o afurisita de bere bauta cu jumatate de ora - o ora inainte sa ma opreasca ). Am permis de 18 ani, fara abateri grave ( cateva puncte pt centura ). Stiu ca e de dosar penal, ce pedeapsa se aplica la problema mea. Pot face ceva sa iau doar o amenda si permis suspendat, nu anulat ? Depind de acest permis sa imi intretin familia, sunt unicul ce aduce bani in casa. trebuie sa imi iau un avoca? ce ma sfatuiti ? va multumesc
Tinand cont ca nu aveti antecedente penale si nici abateri grave in cazierul rutier, exista posibilitatea sa primiti chiar si amenda. In ceea ce priveste permisul, se poate sa cereti sa nu vi se supende dreptul de a conduce avand in vedere motivele care justifica acest lucru (daca de exemplu, sunteti sofer profesionist exista sanse foarte mari sa nu va suspende dreptul de conducere).
Este bine sa vorbiti si cu un avocat si, daca va permiteti, sa il si angajati pentru a va asista in cercetarea penala, avocatul fiind cel care poate sa "stoarca" la maxim toate dispozitiile legale in favoarea dvs.
Alcool la volan
dan86
am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
bogdanoaky
am gresito si nu stiu cum sa o scot la cap,am fost depistat cu alcolemie de 0,45 in aerul ex si in sange 1,00 si 0,80,mentionez ca trecusera cam 6 ore de cand ... (vezi toată discuția)