avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare proces

Buna ziua,
Pentru un proces in alta localitate(la care sunt parat), pentru care am avocat aparator, dar prefer sa fiu si eu de fata cand se judeca, cum pot amana la termenul urmator?
Data trecuta a fost amanat de avocatul meu.
Eu personal acum il pot amana? Cum?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:31, 23 Ianuarie 2016
Daca aveti avocat angajat nu sunt motive pt ca la solicitarea dvs cauza sa fie amanata.Daca nu aveati av puteati amana cauza pt motive medicale etc.Ar fi bine sa discutati cu av dvs pt a primii lamuriri suplimentare.
Am specificat, prefer sa fiu eu.Cum il aman era intrebarea?

Editat de moderator simonette12- motiv 1.2 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cred ca nu ati inteles raspunsul avand avocat angajat nu aveti un motiv de amanare prevazut de procedura.Renuntati la av si atunci puteti solicita un termen pt a va angaja altul sau dosarul poate fi amanat daca avocatul angajat se afla in imposibilitate de prezentare dovedita cu acte medicale sau la instantele din provincie mai ingaduitoare daca av dovedeste ca are alte cauze la alte instante in ziua respectiva.Dvs puteti sa va doriti orice judecatorul nu este obligat sa admita solicitarile dvs,:DSucces
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Intrucat aveti avocat angajat nu mai aveti motiv de amanare,oricum conform art.222(1)NCPC amanarea judecatii ptr.lipsa de aparare poate fi dispusa la cererea partii interesate , numai in mod execptional si pentru motive temeinice si care nu sunt imputabile partii sau reprezentanului ei.In mod sigur o alta cerere de amanare va fi respinsa ca inadmisibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea la primul termen de judecta! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Doresc sa stiu ce-i de facut in situatia in care nu ma pot prezenta la primul termen de judecata,in calitate de parat.Multumesc! (vezi toată discuția)
Aminare termen apel SAUNDU SAUNDU Buna dimineata,am un termen pe ziua de 05.09.2017,iar pe 04.09 sint programat la operatie.Va rog frumos sa-mi spuneti cum procedez sa amin termenul de ... (vezi toată discuția)
Amanare apel RG33 RG33 Buna ziua Intr-un proces apel (litigii de munca) apelantul, la primul termen (in luna a 6-a) a solicitat ''lipsa aparare''... si implicit un nou termen. ... ... (vezi toată discuția)