avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... NSSM 6
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

NSSM 6

Buna ziua. Am o intrebare , mai este in vigoare NSSM 6 - Norme specifice de securitate a muncii pentru transportul intern ?

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:45, 26 Octombrie 2014
Nu mai e in vigoare niciuna din Normele Specifice de Securitatea Muncii (NSSM). Pentru toate aspectele neacoperite de legislatia in vigiare, angajatorul elaboreaza Instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca.
Sunt in vigoare Cerintele minime de securitate si sanatate pentru utilizarea de catre lucratori a echipamentelor de munca, aprobate prin HG nr. 1146/ 30.08.2006. Plecand de la aceste prevederi, se intocmesc instructiuni proprii ssm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ssm 00ionutz00 00ionutz00 Buna ziua! As dori sa stiu daca normele specifice NSSM 25 referitoare la acoperiri metalice mai sunt in vigoare sau au fost abrogate odata cu apartia legii ... (vezi toată discuția)
Autorizare montatori schele razvan8725 razvan8725 Este obligatorie autorizarea montatorilor de schele? Exista lege sau H.G. care impune aceasta autorizare? (vezi toată discuția)
Autorizare electrician silvpant19 silvpant19 daca electricianul meu din institutia unde lucrez nu este autorizat si are doar o diploma acesta trebuie autorizat ANRE??? (vezi toată discuția)