avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme apartament nerespectare certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme apartament nerespectare certificat energetic

buna ziua. acum 4-5 ani a inceput constructia unor imobile noi de locuinte pe stada oasului, nr 86-90 cluj-napoca. problema este urmatoarea. firma dezvolatoare initiala a fost data in judecata pentru nerespectarea termenilor contractuali de la acea data. asa ca s-a infiintat o noua firma ale acelorasi investitori, ce au preluat contractul, pentru a evita plata de daune. constructiile s-au realizat fara a respecta nici cele mai mici reguli prevazute in normative. zgomot ambiental mare, nerespectarea planselor arhitecturale pentru punerea in executie, si mai grav, obtinerea totusi a receptiei finale fara respectarea legii. acum, ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca apartamentul are in acte 34 mp iar in realitate 31 mp, iar consumul de gaz, la o temperatura exterioara de -2 grade celsius si una ambientala de 20 grade celsius ziua-18 grade celsius noaptea; consum aproximativ 7-8 mc de gaz pe zi. ceea ce mi se pare absolut enorm in conditiile in care certificatul energetic imi incadreaza locuinta la o clasa energetica pentru incalzire B (adica aproape de regimul casei pasive; adica mult peste imposibil;). acum ideea este, cine va fi tras la raspundere? va multumesc si sper ca ma puteti ajuta. as putea avea de partea mea si presa daca va fi nevoie.
Cel mai recent răspuns: nvs , utilizator 20:18, 28 Octombrie 2014
nu stie nimeni sa ma ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate legi doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine : Locuiesc intr-un bloc de 37 de ap., cu centrala proprie alimentata cu gaz, cu contor general pentru apa calda ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura jordella jordella Buna ziua, Am preluat o asociatie intr-un bloc nou care are centrala comuna de bloc, folosita pentru prepararea apei calde si incalzirea apartamentelor. ... (vezi toată discuția)
Oprire/furnizare cãldurã degetel2013 degetel2013 Buna ziua. Locuiesc într-un bloc izolat termic(poliester, termopane, etc) cu centrală proprie de scară. Administratorul a zis că opreşte/ dă drumul la ... (vezi toată discuția)