pai daca legea prevede clar cum se repartizeaza cheltuielile in toate condominiile, de ce mai este nevoie de o decizie a adunarii generale sau a comitetului executiv ? ca sa incalce legea ?
atita timp legea are reglementari stricte, AG si CE nu au de ce sa mai ia decizii in aceasta privinta
In adunarea generala propuneti o metoda, o modalitate, un regulament de repartizare a cheltuielilor facute de asociatie cu functionarea centralei termice de bloc
ca in AG se poate decide un grafic de functionare a CT pe incalzire, aveti dreptate. nu inca in privinta repartizarii cheltuielilor pt incalzire, apa calda furnizate de aceasta Ct precum si a gazelor consumate de ea si a celorlalte cheltuieli.
nu va citesc gindurile ci numai postarile. si unde aveti dreptate, aveti dreptate. dar in ceea ce am subliniat eu, chiar nu aveti dreptate ;)
ce legatura are cearta din blocurile racordate la sistemul centralizat de termoficare cu citatul din postarea dvs, referitoare la repartizarea cheltuielilor ? ca eu numai in aceasta privinta v-am contrazis :P