avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doua dosare de executare silita in urma unei hotarari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Doua dosare de executare silita in urma unei hotarari

Salut . Am pierdut un proces care , ulterior, a fost investit cu executare silita, inainte de investire ma conformasem intrutotul hotararii. Am facut contestatie la executare ,executorul a constatat ca hotararea era indeplinita , judecatorul a venit la fata locului si a constatat acelas lucru, in schimb, reclamantii , au deschis recent un alt dosar in care cer executare silita. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cosma2 , utilizator 13:14, 26 Octombrie 2014
Tot contestatie la executare, cereti si cheltuieli de judecata. Eventual solicitati si aplicarea unei amenzi judiciare si repararea prejudiciului pentru abuz de drept.
Multumesc pt atentia acordata. Daca prezint documentele de la primul dosar de executare la al doilea complet de judecata ,pot solicita "inchiderea" dosarului sau conexarea lui la primul dosar ?
Daca primul dosar este solutionat, nu aveti ce sa conexati. Daca nu e solutionat, puteti cere conexarea.
In tot cazul, pentru a castiga cel de al doilea dosar, e musai sa depuneti si documentele din primul.
Primul dosar nu este solutionat , in urma deplasarii la fata locului presedintele a incheiat un P.V. cu ce a constatat ; care nu a fost deloc pe placul reclamantilor si au cerut un alt termen pentru a lua la cunostinta de continutul P.V.-ului ,dupa care s-a deschis cel de-al doilea dosar, in alt oras, apoi a fost trimis la aceeasi judecatorie, ieri a aparut pe site cel de-al doilea dosar. Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de procedura civila / executare silita smeagull smeagull Dragi consultanti, Am o problema tehnica de procedura civila: Am promovat o actiune (incetarea executarii silite in baza art. 428 CPC, eu fiind debitor in ... (vezi toată discuția)
Legea aplicabila in conexare dosare civile keeper keeper Primaria a emis un nou dosar de execuare silita pentru aceeasi contraventie ,intre aceleasi parti, cu dosar pe rol contestare la executare silita in bazalegi ... (vezi toată discuția)
Greseala executor ioanandrei ioanandrei am cerut executarea silita a unei persoane printr-un executor judecatoresc platind onorariul cuvenit iar acesta nu a citit suficient dispozitivul gresind ... (vezi toată discuția)