avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Eliberare imprimate speciale - 2 asociati, semnare, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Eliberare imprimate speciale - 2 asociati, semnare, conditii

Datele problemei:
- cont de pers juridica deschis la banca
- 2 asociati care decid ca orice operatiune este valabila doar cu semnatura ambilor

Intrebarea este:
Pentru solicitarea eliberarii de imprimate speciale, de ex CEC sau bilete la ordin, ar fi obligatoriu sa semneze ambii cererea de eliberare sau ar fi suficienta semnatura unuia dintre asociati? mentionez ca este vorba doar de eliberarea fizica a imprimatului, nu de emiterea lor, caz in care este obligatoriu fi semnat de catre ambii asociati.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:22, 26 Octombrie 2014
Apreciez ca si in acest caz este nevoie tot de semnatura ambilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respsonabilitate fila cec raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt asociat cu 35 % si administrator intr-o societate. Atat eu, cat si asociatul meu am semnat pentru directorul general o procura notariala care ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Avalizare fila cec sau bilet la ordin mem123 mem123 Avalizarea filei cec sau a biletului la ordin constituie o garantie sau poate fi teapa ? (vezi toată discuția)