avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubire asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubire asociatie de locatari

Buna ziua,

Am si eu o problema legata de asociatia de locatari.
Locuiesc in noul cartier rezidential din spate de la METRO Militari.
In data de 25-26.10.2014 in jurul orei 3 dimineata in urma ninsorii abundente a picat zapada de pe bloc si mi-a avariat plafonul masinii in proportiede 90%.
Mentionez ca este un loc de parcare delimitat si insemnat de dezvoltator.
Exista sansa sa ma despagubeasca asociatia, dezvoltatorul ?
Care este temeiul legal?

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: paunicasilviu , utilizator 13:11, 28 Octombrie 2014
Nu poate sa imi spuna si mie o lege ceva la care se incadreaza situatia mea
Dvs detineti spatiul de parcarea auto in baza unui contract incheiat cu dezvoltatorul ?
Eventualele prejudicii-legal probate prin expertiza ,le puteti solicita proprietarului spatiului de parcare
nu il detin sub nici o forma legala - parcheaza cine vrea si cum poate.
@parcarea este delimitata de dezvoltator
Folositi-va de asigurarea facultativa pentru a va repara masina ori a primi despagubirea. Asiguratorul se poate indrepta impotriva dezvoltatorului, asociatiei, primariei... pentru a-si recupera banii.
MUltumesc,

Nu am asigurare facultativa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna masina provocata de zapada cazuta de pe acoperis sz_mse sz_mse Buna tuturor, In urma incalzirii vremii masina mea a fost avariata foarte urat in urma unei cantitati mari de zapada/gheata cazuta de pe acoperisul unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de ... cetatean.roman90 cetatean.roman90 Buna ziua, Locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de case. Mai exact este un bloc cu 2 etaje inconjurat de case. Blocul are parcari construite de ... (vezi toată discuția)
Zapada cu gheata cazuta pe masina in fata blocului cosmodudu cosmodudu Buna seara Am si eu o problema care ma confrunt pentru a doua oara. Am un loc de parcare la 3 metri de bloc.dat de ADP . Acum 2 ani a cazut ... (vezi toată discuția)