avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Corespondenta judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Corespondenta judecatorie

Buna ziua,

Am nevoie sa depun la judecatorie o cerere de constatare a reabilitarii. Condamnarea a dat-o Judecatoria Valcea insa instanta de domiciliu este Judecatoria Targoviste.
Am inteles ca cel mai eficient este sa depun cererea la Valcea, dar se poate si la Targoviste.

As vrea sa stiu daca exista vreo metoda sa depun cererea fara sa ma deplasez la niciuna din instante (lucrez in Bucuresti), se poate transmite prin fax, sau prin email ori prin posta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:34, 27 Octombrie 2014
Puteti sa trimiteti prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare ipso ipso Buna ziua. Am proces pe data de 06.09.2010. Trebuie sa depun o intampinare intr-un proces la judecatoria Ramnicu Valcea. Eu sunt din Ploiesti. Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara olimpyuss olimpyuss Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o problema. Angajatoarul la care lucrez acum a dispus o cercetare disciplinara, presupusul motiv este acela ca ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)