avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radierea autoturismului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radierea autoturismului

Am înstrăinat un autoturism acum 15 ani şi am pierdut actul de vânzare-cumpărare întocmit. Persoana care l-a cumpărat este plecată din ţară de atunci, nu cunosc nimic despre ea şi nu a înmatriculat masina pe numele său. De atunci plătesc tot eu impozitul. Cum pot face să o radiez, având în vedere că nu mai am niciun act?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 19:49, 27 Octombrie 2014
In instanta.
Formulati actiune la judecatorie. Insa este obligatoriu sa cunoasteti domiciliul paratului (cumparatorul masinii) pentru a-l putea cita.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism adykmvs adykmvs Am vandut o masina fara sa fac contract de vanzare-cumparare sau altfel de act. Acum cumparatorul nu a mai platit impozitul . Cum as putea sa radiez masina , ... (vezi toată discuția)
Probleme radiere masina. dadym dadym Buna ziua. Probabil ca acest subiect s-a mai discutat in cadrul acestui forum, dar o cautare rapida nu a gasit nici un rezultat. Pe scurt iata care este ... (vezi toată discuția)
Masina vândută fără contract vânzare cumparare Ratamarius Ratamarius Buna ziua , am vândut o masina fără sa fac contract vânzare cumpărare (unui,, prieten’’),el la rândul lui a dat-o tot fără contract ....și i-am ... (vezi toată discuția)