avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina vândută fără contract vânzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina vândută fără contract vânzare cumparare

Buna ziua , am vândut o masina fără sa fac contract vânzare cumpărare (unui,, prieten’’),el la rândul lui a dat-o tot fără contract ....și i-am pierdut urma ; cum as putea sa dau de ea ;impozitul îl plătesc eu de vreo 5 ani,sau cum as putea sa o radiez?
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
Ratamarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ratamarius , utilizator 19:33, 28 Februarie 2020
Dati o declaratie in fata unui notar public cum ca ati instrainat auto in anul XXXX fara sa intocmiti acte de vanzare in forma scrisa. Depuneti declaratia la DITL si solicitati radierea din rol.
Multumesc

Ratamarius a scris:

Buna ziua , am vândut o masina fără sa fac contract vânzare cumpărare (unui,, prieten’’),el la rândul lui a dat-o tot fără contract ....și i-am pierdut urma ; cum as putea sa dau de ea ;impozitul îl plătesc eu de vreo 5 ani,sau cum as putea sa o radiez?

Am uitat sa specific ca nu mai dețin nicicum act de la masina

Ratamarius a scris:

Nici nu e nevoie, mergeti la Primarie si solicitati de acolo sa va dea datel de identificare ale autoturismului - macar seria de sasiu. Banuiesc ca marca si tipul le cunoasteti.
Ok ,multumesc frumos.
MihailZC a scris:

Nici nu e nevoie, mergeti la Primarie si solicitati de acolo sa va dea datel de identificare ale autoturismului - macar seria de sasiu. Banuiesc ca marca si tipul le cunoasteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto vândut fără contract, radiere maria191983 maria191983 Am vandut o masina acum vreo 5 ani, si nu am reusit sa fac contract de vanzare cumparare, am pierdut urma la indivudul care am vandut-o, si inclusiv urma ... (vezi toată discuția)
Radiat masina fara acte si fara nr Antonia melissa Antonia melissa Cum pot sa o radiez de la impozit daca am pierdut urma masini?? (vezi toată discuția)