avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Limitari la infiintarea SRL D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Limitari la infiintarea SRL D

O persoana care este inregistrata la ONRC ca "administrator" al unui SRL si care nu a fost niciodata asociat intr-o societate comerciala, poate infiinta un SRL -D ?
Dar daca a detinut functia de "director" intr-un Srl in urma cu 5 ani ?
Cel mai recent răspuns: Ionel Manolache , Administrator imobile 19:05, 27 Octombrie 2014
In OUG 6 din 2011 este prevazut:
Art. 2
(1) In intelesul prezentei ordonante de urgenta, intreprinzatorul tanar, beneficiar al programului, denumit in continuare intreprinzator debutant, este persoana fizica majora care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

b) anterior datei inmatricularii societatii in registrul comertului nu a mai detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere ale unei intreprinderi constituite in Spatiul Economic European;

In aceste conditii nu puteti infiinta SRL-D
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d si pfa asigurari valyb valyb Buna ziua, Ma adresez si eu dvs cu urmatoarea intrebare. Doresc sa imi infiintez un SRL-D. Ideea este ca momentan detin si un PFA pe asigurari pentru ca ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri 2011 Ing3ras Ing3ras In cazul in care \"am\" o firma cu un prieten, imi mai pot face inca o firma prin programul \"Fonduri europene pentru tineri 2011 \" ? Sau cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d gioanag gioanag Buna ziua. O persoana care este autorizata ca si Persoana Fizica Autorizata poate sa isi deschida si un SRL-D, fara sa renunte la PFA? Va multumesc. (vezi toată discuția)