avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zapada cazuta de pe acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zapada cazuta de pe acoperis

Buna ziua, conform procedurilor legale cand am contruit casa am respectat cei 90cm min de la fata gardului cu peretele casei.In realitate sunt 110cm. Iarna se intampla sa mai cada zapada din cauza vitezei si la vecin in curte, el ce face? o ia si mi-o arunca inapoi spunand ca este a mea. Legal ce as putea sa fac sa-l fortez sa nu mai arunce inapoi zapada, pt ca sincer mu am nici o vina ca mai ajunge si la el.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: cosmindaniel , utilizator 19:09, 4 Noiembrie 2014
Astea sunt chiar banalitati. Poate aveti intrebari mai serioase. Cata zapada poate arunca la dvs?
Pai tinand cont ca anul trecu a fost foarte multa, prostul daca are mintea odihnita c-am pe toata plus ceva in plus si cu blestemele si injuraturile de rigoare scoase din tot dictionarul limbii Romane...si ceva in plus....
Chestia care ma supara este ca ani de zile a pus zapada din curtea lui pe peretele casei noastre. acum nu mai are pe ce pune pt ca am facut gard.Pomii lui ajung la noi in curte, noi nu am zis nimic doar am tuns crengile care ne incomodau, omu e doar putin spus "dus". Aerul conditionat care este la peste 2.5m de sol, nea spus ca sa-l mutam ca-l gazeaza si ne-am trezit cu primaria pe cap....etc,etc......Arunca laturile si dejectiile(pt ca nu are wc) langa casa noastra pe domeniul public unde se mai joaca copii., si multe alte chestii......
Sincer vreau sa-l filmez sau pozez daca este legal si sa-l fac cumva sa inceteze, pt ca vrem liniste....
Va multumesc anticipat,Cosmin.
PS:- d-voastra vi se pare normal s-o arunce innapoi???cu tot cu mizerie??
Daca prin absurd ar cadea zapada de la balconul d-voastra sau casa pe vreo masina si ar trebui sa platiti daune sau proprietarul sa va arunce inapoi cu lopata in geam sau cu noroi pe casa sau in apartament v-ar placea????Asa intreb si eu democratic.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
cosmindaniel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,intampin o problema cu un vecin...casa vecinului are unul din pereti in curtea mea,de gard nu mai vorbim,exista doar un metru,pana in casa lui. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul julia_chi julia_chi Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reparatii si curatenie in jurul scarii de bloc daniel-vlad daniel-vlad Buna ziua, Am achizitionat anul trecut un apartament si avem cateva probleme destul de serioase la blocul nostru: 1. 2 din vecine hranesc o multime de ... (vezi toată discuția)