avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenintare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenintare

Buna ziua,intampin o problema cu un vecin...casa vecinului are unul din pereti in curtea mea,de gard nu mai vorbim,exista doar un metru,pana in casa lui. Problema este ca eu am cativa copaci,3 meri,la 1 metru de casa lui,si cateva crengi sunt deasupra casei sale,fara sa atinga acoperisul. El ma tot ameninta,pe mine si familia,ca din cauza copacilor mei i se strica lui casa,ca zapada care cade de pe acoperisul lui la mine in curte,sta langa casa lui si ii mucegaiesc peretii in casa si tot felul de prostii. Nu am facut nicio plangere pana acum,am considerat ca suntem vecini si am incercat sa aplanam conflictele,dar nu se mai poate,devine foarte violent. Ce as putea face legal,am titlu de proprietate care adevereste ca,casa lui este pe proprietatea mea,am dovezi. Cum ma pot scapa de tot taraboiul asta?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dieter-adrian , utilizator 17:57, 22 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenintare poate sa fie daca spune ca va omoară,bate/mutileaza ca nu tăiați crengile iar aceasta susținere va produce teama.Daca doar tipa sau vorbește pe un ton răstit nu este Vb despre nici o infracțiune.
A amenintat-o pe mama ca intra cu drujba in curte;acuma nu stiu daca a amenintat-o pe mama personal,sau ca intra cu drujba sa taie copacii. Dar in privinta casei sale aflate pe terenul meu,ce as putea face? Nu are nici streasina,nici parazapezi si in plus are si geam inspre curtea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul julia_chi julia_chi Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperisul vecinului :( iosif74 iosif74 Buna seara, Am o mare problema cu acoperisul vecinului meu (locuiesc la casa)... In fiecare iarna sunt nevoita sa fac fata avalansei de zapada care cade ... (vezi toată discuția)
Streasina, apa de ploaie Candrei80 Candrei80 Am fost actionat in judecata de vecin si se spune asa in citatie: streasina se afla pe terenul lui, apa de la streasina ajunge in curtea lui la ploi puternice, ... (vezi toată discuția)