avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social de incalzire

Buna ziua

As vrea sa stiu daca un solicitant de ajutor de incalzire dat de stat poate beneficia de acesta in cazul in care are de platit amenzi de circulatie restante.
Adica , in legea 292/2011 , art 9,alin 9 se specifica ca nu poate daca are datorii la bugetul local . Sunt amenzile de circulatie datorii la bugetul local ?
si ... ce e mai important , care e legatura dintre bugetul local si ajutorul de incalzire ? Unde e protectia sociala ? Nu e asta de fapt o lege care santajeaza ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Amenzi neachitate IIB IIB Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca pentru neachitarea amenzilor datorate catre Administratia Locala se poate suspenda ajutorul ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire si amenzile damy888 damy888 Buna ziua Acum 7-8 luni am luat o amenda de circulatie(traversare neregulamentara) pe care nu am platit-o si a ajuns la primarie. Parintii mei s-au dus ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 - 2011 gritosu gritosu Daca am inca mici datorii la primarie.....chiar nu pot obtine acel certificat fiscal in care sunt trecute bunurile mobile si imobile? Vreau sa stiu ce ii ... (vezi toată discuția)