avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ajutorul de incalzire si amenzile
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ajutorul de incalzire si amenzile

Buna ziua
Acum 7-8 luni am luat o amenda de circulatie(traversare neregulamentara) pe care nu am platit-o si a ajuns la primarie. Parintii mei s-au dus saptamana trecuta sa ia ajutotul de incalzire . Angajatii de acolo au facut un scandal monstru cum ca trebuie sa-mi opreasca amenda. Este legal acest lucru? Tinand cont ca banii nu sunt din bugetul primariei ci de la stat. Daca este legal puteti sa-mi spuneti ce lege prevede acest lucru!
Cel mai recent răspuns: damy888 , utilizator 11:49, 7 Ianuarie 2012
Amenzile de circulatie se constituie fonduri la bugetul local si nu al statului.

Exista o hotarare a consiliului local prin care aceste amenzi se pot incasa o data cu plata impozitului pe bunuri.
Da, dar pot sa-mi opreasca din ajutorul de caldura? Nu este din banii primariei ,nu? Daca aveam ajutor social nu mai comentam dar asa.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
damy888, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la sistemul incalzire centralizata dianartms dianartms Buna, Sunt din Ploesti si vreau sa ma debransez de la sistemul centralizat de incalzire pentru ca pur si simplu nu este eficient, este frig in casa iarna. ... (vezi toată discuția)
Ajutor social de incalzire Detectiv01 Detectiv01 Buna ziua As vrea sa stiu daca un solicitant de ajutor de incalzire dat de stat poate beneficia de acesta in cazul in care are de platit amenzi de ... (vezi toată discuția)
Amenda calcat pe spatiu verde Raz.Sc Raz.Sc Buna ziua! Azi am primit o amenda pentru calcat pe spatiu verde de la Pol.Comunitara Craiova, in urmatoarele circumstante.Am parcat masina pe o parte a ... (vezi toată discuția)