avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Exercitare viza control fin. preventiv conform cod ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Exercitare viza control fin. preventiv conform cod specific

Subiect: exercitare viza control fin. preventiv conform cod specific
Avand in vedere aspecte legate de legalitatea respectarii prevederilor legislatiei privind exercitarea controlului financiar preventiv, rog sa ma lamuriti in legatura cu persoanele care au dreptul de a acorda viza de CFP , si nu indeplinesc criteriul obligatoriu stipulat in Anexa nr. 2 din Codul Specific- de norme profesionale pentru persoanele care desfasoara activitatea de control financiar preventiv (Ordinul 923/11.07.2014 ), si anume acela de 3 ani vechime efectiva in domeniul financiar – contabil. Ca sef de departament mi-a fost impusa o persoana (si incadrata in structura mea de catre dir. economic si seful resurselor umane) care nu are mai putin de 3 ani de cand a terminat facultatea ca si economista (ea este si viitoarea nora a sefului resurse umane!!!)
INTREBARE: Unde se incadreaza din punct de vedere al codului PENAL acesta fapta, eu aducand la cunostinta conducerii ca legea este incalcata!!!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carasclaudiu , utilizator 12:24, 28 Octombrie 2014
Nu trebuie sa va deranjeze astfel de fapte ! Aveti o acoperire a legalitatii muncii dvs !
Multumesc, dar nu am inteles sensul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare viza control fin. preventiv conform cod specific carasclaudiu carasclaudiu Avand in vedere aspecte legate de legalitatea respectarii prevederilor legislatiei privind exercitarea controlului financiar preventiv, rog sa ma lamuriti in ... (vezi toată discuția)
Viza cfp mireacaty mireacaty Buna ziua, Ce responsabilitate implica viza CFP in institutiile publice . Lucrez ca inspector de specialitate intr-o institutie subordonata Primariei ( ... (vezi toată discuția)
Viza cfp + ordine si obligativitate: semnaturi si vize facturi? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un sfat in domeniul contabilitatii cu privire la urmatoarea problema: - este vorba despre o publica - colegul meu, economist, a ... (vezi toată discuția)