avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul indemnizatie de somaj

am in cartea de munca o vechime de 7 ani si 2 luni iar in ultimi 4 anii am avut decit salariul minim pe economie,fara alte sporurii sau ore suplimentare .ce indemnizatie trebuie sa primesc si pe ce perioada
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:31, 27 Mai 2009
Pentru ce doriti indemnizatia?...mai multe informatii pentru a va da un raspuns
se ia in considerare venitul realizat in ultimele 12 luni, incadrarea si salariul realizat.Minimul pe economie este foarte diferit si depinde de studii si incadrare.
mi s-a calculat o indemnizatie de 467RONpe 9 luni si mie nu mi se pare deloc corect
luam in mina 410RO si nu sa tinut seama de studii si vechime
soamjul minim este de 75% din salariul minim brut pe tara adica 75% din 600 lei = 450 lei
la o vechime de 7 ani s-a adaugat in plus un procent de 5% din media salariilor dvs brute din ultimele 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata somaj marinica71 marinica71 am o vechime in munca de 18 ani cate luni pot beneficia de ajutorul de somaj si ce suma? (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj roxydora roxydora va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele intrebari : 1. care este in acest moment salariul minim brut pe tara ce se are in vedere la calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)