avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fara agent termic datorita restantelor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fara agent termic datorita restantelor

Buna ziua
Am o problema in blocul care locuiesc este un datornic care are aproape 28000 datorii la intretinere si din cauza lui noua inca nu ne-a dat caldura pt ca are datorii este normal.??

Ne avand acel apometru de bloc ne baga mereu consum egal repartizat la apa calda cand 4,38 mc cand 5,38 mc de perosana iar la o fam cu 4 persoane 550 numai consum egal repartiat plus ce consumam noi cat este normal sa bage la pausal?

Inca o intrebare ni s-a spart teava care intra de la caminul din fata blocului in subsol teava de apa calda este posibil ca tot anuastra sa fie asa spun cei de la Dalkia ca teava din camin in subsol este a noastra?
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra



Cel mai recent răspuns: alina_puff , utilizator 20:38, 27 Octombrie 2014
Aveti o Asociatie care ar trebui sa ia masuri. Daca nu va reprezinta interesele, propuneti schimbari. Cred ca aceasta datorie nu va mai putea fi achitata de buna voie, si ar trebui actionat in instanta.
Furnizarea utilitatilor se realizeaza in baza contractului incheiat intre furnizor si asociatia de propriertari
Exista clauza ca in cazul acumularii de debite ,furnizorul de utilitati poate sista provizoriu furnizarea acestora pana la solutionarea recuperarii debitului
Ar trebui ca presedintele de asociatie sa analizeze oportunitatea incheierii de angajament de plata cu furnizorul de utilitati
Sunt da-ti in instanta da presedintele mereu ne baga in fata ca executoru le-a fixat niste rate si tot asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)
Separarea asociatie de proprietari in alte 3 asociatii giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! Va scriu in disperare de acuza. In anul 2014 am devenit presedintele unei asociatii de proprietari formata din 3 scari. Asociatia intregistra ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari Silentios1 Silentios1 Buna ziua, In blocul meu mai suntem 5 apartamente fara centrala si care suntem legate la o coloana veche de apa. S-a spart o teava de apa rece la subsol iar ... (vezi toată discuția)