avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite PFA
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite PFA

Buna ziua sunt PFA si am un spatiu inchiriat de la primarie in care imi desfasor activitatea iar la plata impozitului pe cladire (spatiul respectiv) mi sa calculat ca persoana juridica cu toate ca art.22 din OUG 44/2008 spune ca intreprinderea individuala nu dobandeste personalitate juridica prin inregistrarea in registrul comertului.
Cel mai recent răspuns: elvis_eby , utilizator 20:36, 3 Noiembrie 2014
Impozitul il datoreaza proprietarul, care daca e primaria, este persoana juridica. D-voastra probabil vi l-a solicitat conform intelegerii.
da inteleg va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau microintreprindere jaab jaab Buna ziua tuturor, si as vrea sa va cer sfatul urmator.Fratele meu ar vrea sa isi faca o mica firma (lucreze singur) de confectionat lumanari. In ce categorie ... (vezi toată discuția)
Ca intrepeindere individuala pot opta pentru imp. 3% ? artyxxl artyxxl Buna ziua, Problema mea e ca astazi am fost la anaf, sa (re)trec pe impozitul de 3 % , la care mi s-a raspuns ca nu sunt persoana juridica si ca nu pot adera ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)