avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... oprirea si stationarea pentru curieri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

oprirea si stationarea pentru curieri

buna seara

lucrez la o firma de curierat rapid si de multe ori sunt obligat sa opresc masina pt 2-3 minute pt a putea lasa colete la diferite societati care nu au parcare in fata, parcarile ar fi la 200-300 m....si sa cari colete de la distanta aia nu este o fericire, sa asiguri masina etc etc plus ca de multe ori nu gasesti nici macar acolo un loc liber.

nelamurirea mea este nu exista nici o exceptie de la regula generala la acest capitol tinand cont ca opresc ff putin si sunt in timpul serviciului alimentez acele societati cu telefoane mobile etc etc
Cel mai recent răspuns: bogdan-b , utilizator 22:03, 29 Octombrie 2014
nu. legea e lege.
nimeni nu contesta asta, dar nu e tocmai placut sa platesti 90 de lei pe saptamana pentru ca muncesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprirea si stationarea interzisa kalyma kalyma buna ziua lucrez la o firma de curierat rapid si de multe ori sunt obligata sa opresc masina pt 2-3 minute pt a putea lasa colete la diferite societatiu ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)
Alta teapa pe okazii.ro alexaaa90 alexaaa90 Buna seara ! Am vorbit cu un baiat sa facem schimb de telefoane pe okazii.ro. Schimbul consta in 2 telefoane ale mele pe un iPhone ORIGINAL !! Am vorbit cu el ... (vezi toată discuția)