avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alte venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alte venituri

as dori sa stiu daca eu nu am niciun fel de venit, ce se intelege la rubrica alte venituri din formularul pentru ajutorul social pentru lemne? 1.Daca eu iau un ajutor de handicap dupa urma unui accident de munca pe care l-am avut in afara se trece la alte venituri? Si de ce? 2.Daca cineva din strainatate imi baga bani pe cardul meu in Romania se trece la venituri? Si de ce?

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala Elenapusa Elenapusa Orice persoana care declara ca nu are serviciu, dar de fapt in afara tarii lucreaza cu contract la o firma de renume, cum poate fii verificat? El mai mult ca ... (vezi toată discuția)
Formularul 201, declaratie privind veniturile din strainatate adriana7 adriana7 Buna ziua As dori si eu sa aflu o precizare referitor la formularul 201-Declaratie privind veniturile din strainatate. (Am aflat ca acesta este ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale si vechime in munca gabriela.enache gabriela.enache Daca o persoana a lucrat in strainatate, cu acte in regula, cu asigurari sociale platite, se iau in considerare aici in tara? adica se considera vechime pe ... (vezi toată discuția)