avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj angajat cu mandat de aducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj angajat cu mandat de aducere

Buna ziua,
Am un angajat care a lipsit de la lucru doua zile si mi-a adus o copie dupa un mandat de aducere pe numele sau. Intrebarea mea este cum il pontez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: minnie84 , utilizator 22:30, 29 Octombrie 2014
Nu este martor, am fost anuntati ca nu poate veni la serviciu, dar am decis sa-i platim zilele acelea. Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invoirea salariatului in cazul citarii sale la tribunal martinsara35 martinsara35 in cazul citarii la tribunal a salariatului,angajatorul poate refuza invoirea acestuia trecandu-l absent nemotivat????????? (vezi toată discuția)
Mare dilema: citat la politie; cum motivez absenta la locul de munca? ContSters147225 ContSters147225 Chiar nu poate nimeni din atatea capete luminate de aici,avocati, juristi, consultanti juridici,etc - sa-mi nraspunda la o intrebare atat de simpla ? In ... (vezi toată discuția)
Martor fara voia mea miskom miskom Am fost chemat in instanta de catre un fost coleg pt a depune marturie intr un proces cu scoatere de bani din banca pentru alt persoana acum vreo 10 ani, mam ... (vezi toată discuția)