avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solicitare aflare domiciliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solicitare aflare domiciliu

Buna ziua!

Sunt parte dintr-un proces in care nu se cunoaste domiciliul paratului. Instanta ne-a dispus sa mergem la Evidenta populatiei. Intrebarea mea este, daca paratul este din Bucuresti, iar eu ca si reclamant din Ilfov, trebuie sa merg la evidenta Bucuresti sau pot merge si in localitatea de unde apartin?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: EmiB , utilizator 14:17, 28 Octombrie 2014
Solicitarea va fi adresata Serviciului de Evidenta a Persoanelor Bucuresti. Din cate stiu, sunt organizate pe sectoare, deci ar trebui sa stiti sectorul de domiciliu al paratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea paritului ContSters382135 ContSters382135 In vederea recuperarii servitutii de trecere va trebui sa il chem in judecata dar nu cunsc adresa din buletin . Ce fac ? Il citez la adresa unde cer servitutea ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in cazul domiciliului necunoscut Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Aveti idee care ar fi instanta competenta daca vreau sa dau in judecata un debitor al carui domiciliu nu il cunosc? Cum pot afla domiciliul unui ... (vezi toată discuția)