avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pierderi an fiscal PFA sau II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pierderi an fiscal PFA sau II

Buna ziua,
Daca se poate, va rog sa ma ajutati cu rasunsul la urmatoarele 2 intrebari :
1. In cazul PFA sau II se pot reporta pierderile unui an fiscal in anul urmator ?
2. Cum inregistreaza un PFA sau II cheltuieli gen amortizari sau diurne legale ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Bibibibi , utilizator 22:51, 28 Octombrie 2014
1. da
2. amortizarile cf codului fiscal. Lunar timp de...x luni - in functie de bun ( sau proportional anual, ca tot plateste anual impozit)
Diurna cf codului fiscal - 32.5 lei pe zi intern si 87.5 E in europa.. In rest cautati sumele pt diurna deductibila pt fiecare tara...
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare diurna pentru un pfa zinas zinas buna ziua! detin un pfa si m-ar interesa sa stiu cat este diurna legala pentru deplasari in afara orasului.multumesc (vezi toată discuția)
Deductibilitate sau nu DaviAndrei DaviAndrei Buna ziua, am un pfa unde pt anul 2018, cas-ul l-am considerat cheltuiala deductibila, pe cand : cass, impozit pe profit si plata tva-ului le-am trecut pe ... (vezi toată discuția)
Diurna moldova noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Am de acordat o diurna pentru Moldova, moneda usd. Calcul: 5 zile * 38 * 2.5 = 475 - 25% = 356.25 + 15 % = 445.31. 1) E corect calculul ? 2) ... (vezi toată discuția)