Va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa-l conving pe presedintele de bloc sa repare tevile in subsolul blocului deoarece nu mi se incalzesc caloriferele decat pe jumatate iar problema a fost identificata de un instalator cu presedintele de bloc de fata. Caloriferele sunt noi ( 2 ani ).Inteleg ca asociatia nu are bani , dar mie mi se cere sa platesc intretinerea la 2 camere ( 35 m ) 3 persoane - 400 lei desi nu am caldura. Eu locuiesc la et 4, am inteles ca mai sus e si mai rau. il pot da in judecata ? sau cum sa procedez va rog?
Nu mai puteti sa convingeti pe nimeni acum, este sezonul rece si instalatia este incarcata, trebuie sa amanati pana in primavara, atunci trebuie sa va adresati presedintelui pentru inlocuirea tevilor.
Foarte probabil ca instalatia a fost incarcata gresit (pe la tur, nu pe la retur cum este corect).
Trebuie golita si reumpluta. Va costa un pic pentru agentul termic care se pierde.
Si daca tot goliti instalatia montati in capatul coloanei o supapa automata si nu mai aveti probleme cu aerul.