avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am achizitionat de 3 luni o garsoniera in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am achizitionat de 3 luni o garsoniera in sectorul ...

Buna ziua,

Am achizitionat de 3 luni o garsoniera in sectorul 3 iar acum am inceput sa o renovez, deoarece in interior erau doar peretii. Doresc de asemenea sa schimb caloriferele iar in aceasta privinta am contactat administratorul pentru a solicita golirea instalatiei pentru a putea face schimbarile. Acesta mi-a spus ca daca doresc sa schimb caloriferele, trebuie sa astept pana in septembrie cand se incarca reteaua cu apa deoarece acum, in luna mai nu mai poate fi reumpluta daca este golita :| . Eu nu pot astepta pana in septembrie, intrucat costul ratei cumulat cu cel al chiriei, este suportat de mine si nici nu pot sa sparg acum sa pun gresie si in septembrie sa mai sparg inca o data sa pun calorifere.
Imi puteti spune va rog, daca exista o speta in acest caz sau daca si unde pot face o sesizare, cerere sau orice altceva? Mi se pare putin ciudat sa nu poti face renovari decat in luna septembrie pentru ca asa nu vor sa goleasca tevile sub pretextul ca se fac depuneri altfel.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:14, 14 Mai 2021
Discutați cu Președintele asociație ca sa va ofere acces la subsol si sa goliti parțial coloana de termoficare.

În funcție de etajul la care se face lucrarea, se pot opri robinetii caloriferelor pe tur/retur pentru a pastra apa în instalație la etajele superioare.
apartamentul este la parter. Iar cand am fost la sedinta de bloc pentru a explica nevoia mea, atat presedinta cat si administratorul au sarit la unison ca nu se poate. Nu am intelegere nici de cum. Nu stiu ce sa fac ca acum stau cu materialele in mijlocul casei.
Conform disp L nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie cu limita de competenta de decizie
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei d proprietari cu limita de competenta de executie
Administartorul de imobil prin raspunsul acordat dovedeste ca nu stapaneste dis[ozitiile in vigoare
La incetarea furnizarii agentului termic ,furnizorii golesc instalatia de caldura
Raspunsul administratorului de imobil este cu atat mai neintemeiat cu cat inclusiv in perioada de iarna in situatii speciale ,se poate asigura accesul la instalatia de agent termic si la calorifere inchizand fiecare scara,tronson,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Golire instalatie termica pentru schimb calorifere - reglementari? xcpaula xcpaula Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Stau cu peretii neterminati si mobila nemontata pentru cu dl. administrator ma plimba cu perioada cand se ... (vezi toată discuția)
Golire si umplere instalatie termica pe timp de iarna irina_karina irina_karina Buna ziua! Voi incepe renovarea totala a unui apartament proaspat achizitionat care necesita imbunatatiri, igienizare totala din motive pertinente. Se vor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! de 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația ... Under Under Bună ziua! De 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația de incalzire, caloriferele sunt reci. În toată aceasta perioada am plătit căldură ... (vezi toată discuția)